همایش آموزش مهارت های کارآفرینی و خلاقیت در کانون یاس نبوی برگزار شد
منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 819
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 9

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 15
:: باردید دیروز : 5
:: بازدید هفته : 296
:: بازدید ماه : 7985
:: بازدید سال : 20674
:: بازدید کلی : 297812
نویسنده : عباس کرم الهی
پنج شنبه 1 اسفند 1398

تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

به همت دفتر امور بانوان و خانواده ی فرمانداری شهرستان شوش و همکاری کانون بانوان یاس نبوی ، همایش آموزش  مهارت های کارآفرینی و خلاقیت در کسب و کار زیر نظر دکتر رحمن پژوهیده برگزار شد .

به گزارش شوش نیوز ؛ ساعت 10 صبح روز چهارشنبه 30 بهمن ماه1398 ، آموزش  مهارت های کارآفرینی و خلاقیت در کسب و کار زیر نظر دکتر سید رحمن پژوهیده ، دکترای اقتصاد تجربی و مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه در بخش کشاورزی دزفول در سالن کانون یاس نبوی برگزار شد .

دکتر پژوهیده در ابتدا به تعریف کارآفرینی اشاره کرد و گفت : کارآفرینی عبارتست از فرآیند ایجاد ارزش از راه تشکیل مجموعه منحصر به فردی از منابع به منظور بهره گیری از فرصت ها.  کارآفرینان به عنوان کسانی که می توانند با ابتکار و نوآوری ترکیبات جدیدی از منابع، فرصت ها و نیازها را خلق کنند در خط مقدم تولید ثروت، توسعه اقتصادی و فن آوری در حال حرکت است.کارآفرینی به عنوان یک تسریع کننده، جرقه رشد و توسعه اقتصادی را فراهم می آورد.

وی در ادامه برای ظهور کارآفرینی ارزشمند به چهار عامل «اقتصادی ، غیر اقتصادی ، روانشناختی و ترکیب عوامل تولید » اشاره کرد و در این خصوص خاطر نشان نمود : از نظر اقتصادی « مزیت های بازار و فرهم بودن سرمایه » ؛ از نظر غیر اقتصادی « مقبولیت کارآفرینی فرهنگی ، اجتماعی ، امنیتی و قدرت و کنترل » ؛ از نظر روان شناختی « نیاز به توفیق، انگیزه ها و مخاطره پذیری » و ترکیب عوامل تولید « به جهت ایجاد تغییر درتولید محصولات و خدمات » اشاره کرد .

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه در بخش کشاورزی دزفول  سپس به نقش کارآفرینان در توسعه جوامع اشاره کرد و یادآور شد : کارآفرینان موتور حرکت و رشد اقتصادی یک جامعه هستند که در یک محیط رقابتی و شرایط عدم تعادل، جامعه را به حرکت درمی آورند و توسعه می بخشند. با بکارگیری فناوری های جدید و شیوه های نوین، سریع تر و کم هزینه تر نیازهای جامعه را به نحو احسن برآورده می سازد.سبب پویایی و افزایش بهره وری در اجتماع شده و ارزش کار را افزایش می دهند و روحیه سعی و تلاش را در جامعه بالا می برند. کارآفرینان سبب تشویق جامعه به کارهای خلاق و کارآفرینانه می شوند و همین امر سبب رشد و بالندگی اجتماعی می شود.

وی در ادامه به خصوصیات یک کارآفرینان حرفه ای اشاره کرد و تصریح نمود : «توانایی پیاده کردن رویاهای خود را دارند ـ وقت تلف نمی کنند، سریع تصمیم گیری می کنند ـ به سریع ترین روش ممکن، تصمیم گیری و اجرا می کنند ـ به مشارکت و اجرای کار متعهد هستند ـ خود را وقف کسب و کار خود می کنند ـ کارآفرینان عاشق کاری هستند که انجام می دهند ـ کارآفرینان خود را ورای جزئیات قراد می دهند ـ مسئول سرنوشت خود هستند و پولدار شدن لزوما محرک کارآفرینان نیست، میزان درآمد سنگ ترازوی آنان است .» از مهمترین  خصوصیات کارآفرینان حرفه ای به شمار می آیند .

دکتر پژوهیده در پایان به خلاقیت و ویژگی های آن اشاره کرد و اظهار داشت :  خلاقیت فرآیندی است که قابل توسعه و بهسازی است. پروکتور معتقد است خلاقیت فرآیند شکستن و دوباره ساختن دانش خود درباره یک موضوع وبه دست آوردن بینش جدید نسبت به ماهیت آن است و مهمترین ویژگی کارآفرینان خلاقیت و نوآوری می باشد. کارآفرینان افرادی خلاق و نوآور هستند که دارای قدرت و قابلیت ذهنی بالایی در شناسایی و بررسی مسائل و موضوعات پیرامون خود می باشند. کارآفرینان در برخوردبا مسائل ابعاد گسترده تری را در نظر می گیرند و واقعیت هایی را در می یابند که دیگران بدان توجه ندارند. کارآفرینان دارای تفکر واگرا مقابل واگرا میباشند، این افراد در فکر و عمل خود با دیگران متفاوت عمل کرده و از عادات دوری کرده و روش های نوین را به کار میگرند و برای یک مساله گزینه های فراوانی را درنظر میگیرند. البته تفکر واگرا وقتی با خلاقیت مترادف است که منجر به نتیجه مثبت وثمر بخش شود.

وی افزود : « خلاقیت فرآیندی فکری و روانی است ؛  محصول خلاقیت می تواند به شکل یک اثر، یک ایده، یک راه حل، یک شئ و یا هرچیز دیگر ظهور کند ، محصول خلاقیت پدیده ای نو و جدید است ، محصول خلاقیت اثری است که علاوه بر تازگی دارای ارزش نیز باشد ، خلاقیت یک توانایی عمومی است و درهمه افراد کم و بیش وجود دارد و خلاقیت قابل پرورش است و با محیط اجتماعی و فرهنگی ارتباط مستقیم دارد »



:: بازدید از این مطلب : 1984
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
به پایگاه خبری تحلیلی شوش نیوز خوش آمدید
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خبرگزاری شوش نیوز و آدرس shoushnews.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.